Internationaal

Vlissingen ligt zeer centraal in Europa. De badplaats is vanuit diverse oorden en op verschillende manieren eenvoudig en snel te bereiken.

Vanuit Frankrijk en België

Komt u uit Frankrijk? Binnen vier uur autorijden staat u vanuit Parijs al op de boulevard in Vlissingen. Franse gasten zijn dus redelijk snel in de badplaats Vlissingen.
Voor een Belgische toerist of zakenman ligt Vlissingen écht op een steenworp afstand; vanuit Antwerpen is Vlissingen al binnen veertig autominuten bereikbaar. Andersom geldt dat hotelgasten heel eenvoudig een uitstapje kunnen maken naar het bourgondische België.

Vanuit Engeland

Toen BRIT. nog Grand Hotel Britannia was kwam er veel bezoek vanuit Engeland. Nu komt men per ferry, maar ook via de kanaaltunnel kunt u de overtocht Dover-Calais maken om vervolgens met de auto richting Vlissingen te rijden. Vanuit hier bereikt men binnen twee-en-een-half uur rijden Vlissingen. Hetzelfde traject inclusief overtocht is ook per trein af te leggen.
Ook kan gereisd worden via de ferryroutes Harwich - Hoek van Holland en Dover - Duinkerken om dan in respectievelijk anderhalf of twee uur in Vlissingen aan te komen.

Per vliegtuig

Voor de zakelijke bezoeker, maar zeker ook voor toeristen die elders uit Europa of de wereld een bezoek willen brengen aan Vlissingen is er de mogelijkheid om de reis per vliegtuig af te leggen. Luchthavens in Brussel, Rotterdam, Schiphol Amsterdam, Eindhoven of Düsseldorf liggen per auto of trein binnen een á twee uur reisafstand.