Film by the Sea

Film by the Sea is al jarenlang een evenement waar tienduizenden mensen op af komen. Het festival nodigt internationale gasten, regisseurs, schrijvers, acteurs en actrices uit om deel te nemen. Er worden tijdens het evenement prestigieuze awards uitgereikt aan de genodigden. Het event staat bekend om haar uitzonderlijke selectie films, documentaires en literatuur.

Het evenement vangt aan met een openingsgala op 7 september. U komt over de rode loper aan en het evenement wordt geopend met de film 'Becoming Astrid'. Na de film start het exclusieve gala in de hal van Cinecity.

Gedurende het evenement worden er afwisselend documentaires, films en optredens getoond en georganiseerd tot en met het slotfeest.

Het evenement wordt feestelijk afgesloten op 15 september na de film 'The Sisters Brothers'. Op het slotfeest op 15 september worden culinaire amuses geserveerd met de lekkerste dranken.

Wilt u meer weten over het programma van Film by the Sea? Kijk dan op de website voor meer informatie en reserveer uw tickets.

Terug naar overzicht

#1 BRIT. Newsflash

We kunnen u verheugen met nieuws over het nieuwe Grand Hotel Britannia e...

Lees meer

Film by the Sea

Vanaf 7 september tot en met 16 september vind het befaamde Fi...

Lees meer