#1 BRIT. Newsflash

Exclusief BRIT
Het nieuwe BRIT combineert de grandeur van het voormalige Grand Hotel Britannia met het eigentijdse elan van een prachtig nieuw gebouw met een grand entree, stijlvolle hal en exclusief restaurant. De verblijfsmogelijkheden variëren van 25 m2 tot 200 m2. Het concept BRIT is gericht op het luxe tot zeer luxe segment.

Omgevingsvergunning
Het ontwerp van het iconische gebouw is met veel aandacht voor de unieke geschiedenis en locatie tot stand gekomen. De ingediende aanvraag omgevingsvergunning wordt op dit moment door de gemeente beoordeeld. Zodra deze vergunning is verleend kunnen de residenties worden aangeboden.

Belangstelling
De belangstelling voor de terugkeer van de eens zo luxe bestemming reikt tot ver over onze landsgrenzen. Wij verheugen ons op de vele bezoeken op de website en de aanvragen om op de hoogte gehouden te worden over de ontwikkelingen.

Kent u mensen die het leuk zouden vinden om op de hoogte te blijven? Deel dan deze website.

Social media
Als een van de eerste toeristische locaties in ons land heeft Britannia veel vooraanstaande bezoekers ontvangen die er onder meer genoten van de heilzame werking van de zee, de inspirerende contacten en exclusieve diners. De upper class van toen wist wel waar ze aan de Zeeuwse kust moesten zijn. Op onze social media kanalen Facebook en Instagram vertellen wij u nostalgische verhalen uit de hoogtijdagen van het Grand Hotel Britannia.

Vooruitzicht 2019
Wij dromen al weg bij de gedachte van een heerlijke strandwandeling opgevolgd door een exclusieve lunch of kerstdiner in het nieuwe BRIT! In 2019 werken wij dan ook hard aan het uitwerken van de plannen en het voorbereiden van de bouw.

Namens het gehele team BRIT wensen wij u en uw geliefden hele sfeervolle kerstdagen met veel warmte en gezelligheid. Wij kijken uit naar een fantastische jaarwisseling met een prachtig vooruitzicht op het nieuwe jaar. Tot 2019!

Terug naar overzicht

#1 BRIT. Newsflash

We kunnen u verheugen met nieuws over het nieuwe Grand Hotel Britannia e...

Lees meer

Film by the Sea

Vanaf 7 september tot en met 16 september vind het befaamde Fi...

Lees meer